arrow-left
cross

BESCHERM UW OGEN MET STIJL EN DOE UZELF ALLE PLEZIER!

Kiest u voor klassiek of toch liever vintage? Van ALAIN AFFLELOU hoeft u niet meer te kiezen!
Met de Tchin Tchin Solaire doet u zichzelf echt een plezier: het hele jaar door en ongeacht het merk van uw 1ste bril, krijgt u uw 2de bril uit de collectie AFFLELOU voor slechts 1€ meer! 

Aan zee of in de stad, waar u ook bent, uw ogen zijn altijd beter beschermd dankzij de expertise van ALAIN AFFLELOU. Zonnebrillen zijn meer dan zomaar een modeaccessoire. Ze zijn uiterst belangrijk voor de bescherming van uw ogen en houden uw visueel kapitaal intact.
ALAIN AFFLELOU helpt u om het perfecte compromis te zoeken. U kunt kiezen tussen meer dan 200 trendy modellen zodat u steeds in de mode bent én tegelijk uw visuele gezondheid verzorgt.

De zonnebrillen van AFFLELOU zijn er voor dames, heren en kinderen. Ze beschermen uw ogen tegen de gevaren van UVA-, UVB- en UVC-stralen dankzij hoogwaardige glazen van minstens categorie 3 en monturen die voldoen aan de CE-normen.

Goed om weten: hoe hoger de beschermingsindex (de categorie) van het glas, hoe meer het de lichtsterkte vermindert.
- Index 0: esthetische comfortbrillen voor in de stad, met een lage bescherming tegen de zon
- Index 1: aanbevolen bij zwak zonlicht, bewolkt weer of een winterse hemel.
- Index 2: geschikt voor matig zonlicht, zonder te veel weerkaatsing. 
- Index 3: perfect voor aan zee of in de bergen waar de lichtsterkte heel hoog is.
- Index 4: ideaal in situaties met uitzonderlijk hoge lichtsterkte zoals op volle zee of in het hooggebergte Opgelet, zonnebrillen van index 4 zijn niet geschikt voor achter het stuur.

Wist u dat u nu ook online kunt passen? Wacht dus niet langer: kijk welke modellen u mooi vindt en deel ze met uw vrienden en familieleden!

DE MONTUREN ZIEN

DE VOORWAARDEN VAN DE AANBIEDING ZIEN