arrow-left
cross
Zonnebrilcollecties
Aviator, rond, modern of klassiek ... zonnebrillen zijn een must zodra de zon komt kijken.
Afflelou interpreteert de jongste trends om u verschillende zonnemonturen voor te stellen en u een onberispelijke stijl te geven voor de zomer en de rest van het jaar.
Om dagelijks comfort te waarborgen, past Afflelou uw zonnebrillen aan uw zicht aan en stelt glazen in verschillende tinten voor, naargelang uw behoefen en activiteiten.
De optiekcollectie
Ontdek de brillencollecties van Afflelou en doe uw voordeel met onze online diensten of bij uw opticien om het montuur te vinden dat helemaal bij u past.
Uw oogafwijking doet er niet toe, wij zullen u een keuze aan monturen kunnen bieden, en vooral aan aangepaste glazen.
Vormen, kleuren, materialen ... Afflelou innoveert voor al zijn collecties monturen voor dames, heren of kinderen en biedt zijn mooiste creaties aan, for your eyes only.
De contactlenzen
Afflelou beantwoordt aan al uw visuele behoeften en richt zich dus ook tot dragers van contactlenzen.
Om uw visueel comfort te waarborgen, werkt Afflelou samen met de grootste lenzenfabrikanten en doet zijn gamma het hele jaar door evolueren.
Ontdek de tweewekelijkse, de dag-, maand- en jaarlenzen voor de beste prijzen, en doe uw voordeel met de innovaties van Afflelou met de collectie Ephémères.
Onze bestsellers arrow-right

Nieuwigheden

Ontdek de nieuwe MINIONS kindercollectie, een exclusiviteit van ALAIN AFFLELOU! Deze nieuwe optische, Blueblockfun en zonnemodellen, met de Minions als thema, zijn niet alleen ideaal om weer aan de slag te gaan, maar ogen ook trendy en zullen zowel kleine als al wat grotere kinderen aanspreken.

Kies het ideale montuur

Kies het ideale montuur

Gezichtsscan

De Kunstmatige Intelligentie scant de vorm van uw gezicht en suggereert u een geschikte bril.

Visagisme men
Virtueel aanpassen

Probeer uw favoriete bril in augmented reality

danio.homepage.virtual-try.alt
Onze aanbiedingen