arrow-left
cross

Tchin tchin progressieve glazen

Banner TCHIN TCHIN verres progressifs

profiteer vandaag nog van dit

aanbod in de winkel!

Onze multifocale glazen zijn perfect aangepast aan uw zicht, zowel dichtbij als veraf!

Vanaf 40 jaar begint het zichtvermogen af te nemen en wordt het lastiger om dichtbij te zien: je begint je arm te strekken om beter te kunnen lezen, het licht moet harder branden om de letters te kunnen zien… Dat heet verziendheid en het is perfect normaal.

Bij ALAIN AFFLELOU begeleiden we je en geven we ondersteuning tijdens deze evolutie, met oplossingen die comfort met stijl verzoenen:

We bieden gepersonaliseerde oplossingen aan met een gamma van multifocale glazen die zijn afgestemd op alle wensen en die gepersonaliseerd zijn.

Onze glazen zijn ontwikkeld in samenwerking met de grootste glazenmakers en zijn uitgerust met de jongste technologie. Dat betekent voor u een vlotte aanpassing en een optimaal visueel comfort, voor een zuiver zicht dichtbij en veraf.

Hoe werken multifocale glazen ?

Tchin tchin progressieve glazen
Uw 2de bril
voor 1€ extra

1...

UW EERSTE ZICHTBRIL UIT ALLE MERKEN.

 
man tchin tchin verres progressifs
1...

JE KIEST JE EERSTE BRIL UIT ALLE MERKEN EN MODELLEN VAN DE COLLECTIE VAN ALAIN AFFLELOU EERSTE ZICHTBRIL UIT ALLE MERKEN

Uw bril is uitgerust met multifocale glazen voor een beter zicht dichtbij, terwijl je zicht in de verte gevrijwaard blijft. Goed-zichtgarantie voor multifocale glazen.

2...

JE KIEST JE TWEEDE BRIL UIT EEN BREDE SELECTIE AAN MONTUREN UIT DE COLLECTIE VAN ALAIN AFFLELOU

 
man with progressif glasses
2...

JE KIEST JE TWEEDE BRIL UIT EEN BREDE SELECTIE AAN MONTUREN UIT DE COLLECTIE VAN ALAIN AFFLELOU 

Dankzij Tchin Tchin Multifocale Glazen kan je voor slechts 1 euro extra een tweede montuur met een waarde van 99 euro kiezen uit een collectie van meer dan 250 modellen. De collectie groeit nog elke maand, en de multifocale glazen zijn inbegrepen.