arrow-left
cross

De behandelingen van de glazen

De keuze van een glas wordt ook bepaald door de behandelingen die wij er op aanbrengen. Dit is de finishing touch die uw glazen krijgen.

ONTSPIEGELEND :

De kwaliteit van de ontspiegeling verschilt volgens de behandeling. Het type behandeling hangt van uw behoeften af. Ze biedt u :

►► MEER COMFORT

De ontspiegelende behandelingen gaan verblinding tegen, vermijden dubbelbeelden, verminderen vermoeidheid tijdens het werken aan een beeldscherm, maken rijden in het donker aangenamer…

► ESTHETISCHER

Het gelaat van uw gesprekspartners wordt niet meer weerspiegeld in uw glazen. Ze kunnen eindelijk uw blik goed zien.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

De nieuwe generaties ontspiegelingen houden de glazen langer schoon.

► BESCHERMING TEGEN BLAUW LICHT

De nieuwe gebruiken en de nieuwe technologieën doen nieuwe behoeften ontstaan. Of we nu op de computer werken, televisiekijken of een smartphone of tablet gebruiken, we worden altijd blootgesteld aan schadelijk blauw licht. We moeten er ons dus tegen beschermen, de hele dag door en het ganse jaar lang.

Het is belangrijk om het onderscheid te maken tussen schadelijk blauw licht en blauw licht dat positief inwerkt en zorgt voor :
• de regeling van de slaap/waakcyclus
• meer alertheid
• een beter werkend geheugen en de bevordering van de cognitieve functies
• meer psychologisch welzijn

Maar door de democratisering van de led-schermen en de fluoverlichting zijn we nu te veel blootgesteld aan blauw licht en dat kan schadelijke gevolgen hebben :
• verstoring van de slaapcyclus
• visuele vermoeidheid door de digitale schermen (droge ogen, troebel zicht, hoofdpijn)
• hoger risico van diabetes, hartziekten, zwaarlijvigheid, depressie
• mogelijk blijvende schade aan de ogen en bijdrage tot LMD.

De variabele tint die onze glazen intelligent maakt

 

Veel mensen zeggen dat ze gevoelig zijn voor licht. Bovendien tast blootstelling aan de UV-stralen onze oogstructuren aan en kan oogaandoeningen bevorderen. AFFLELOU slaat de handen in elkaar met de grootste glazenfabrikanten en biedt u de exclusieve glazen Variation van AFFLELOU aan, om u altijd en overal optimaal comfort te bieden. Buiten passen de glazen zich automatisch aan de schommelingen in de lichtsterkte aan. Naarmate de lichtsterkte verandert, verandert ook de tint (en verblindt dus minder) naargelang de behoeften. De kwaliteit en het visueel comfort verhogen dus. Bovendien waarborgt dit glas 100% bescherming tegen UVA- en UVB-stralen.

Kies voor de VARIATION VAN AFFLELOU glazen voor meer comfort :