arrow-left
cross

De zonnebrillen op sterkte

EEN NIEUWE GENERATIE 100% FREEFORM GLAZEN DIE ZICH AANPASSEN AAN UW ZICHT EN AAN UW MONTUUR

EEN NIEUWE GENERATIE 100% FREEFORM GLAZEN DIE ZICH AANPASSEN AAN UW ZICHT EN AAN UW MONTUUR

Voor een zonnebril zijn de visuele behoeften niet dezelfde als voor uw uitrusting van elke dag. Daarom creëerden wij een nieuwe generatie glazen die aangepast is aan de zonnemonturen, beschikbaar in unifocale en in progressieve glazen. Het voorschrift van de drager wordt dan herberekend om rekening te houden met de vorm van het montuur. Rekensoftware zal dan op basis van de algoritmes van de FreeForm-technologie de geometrie van het glas bepalen, die de dragers de waarborg zal bieden van :
• Visueel comfort
• Snelle gewenning
• Lichtheid

KIES DE KLEUR VAN UW GLAZEN

De kleuren van uw brilglazen zijn niet alleen bedoeld als stijleffect, maar zijn ook echt van belang.

Door de juiste keuze van de kleur van uw glazen kunnen wij uw visueel comfort optimaliseren naargelang uw behoeften (type sportactiviteit, de locatie van de activiteit, het weer, het tijdstip op de dag, …) en ook uw voorkeuren (contrasten, getrouwheid van de kleurweergave, …).

De verschillen tussen de bestaande tinten van de glazen begrijpen

 

 

Grijze glazen zijn bijvoorbeeld aanbevolen als u een getrouwe weergave van de kleuren wil (gebruik: watersporten, trektochten, …). Deze tint is ideaal voor verzienden.

Bruine glazen zorgen voor meer contrasten (gebruik: ski, MTB, …). Deze tint is aanbevolen voor bijzienden.

 
Groene glazen doen geen afbreuk aan de kleuren. Deze tint wordt erg op prijs gesteld door verzienden.
De gele tint is ideaal als er weinig licht is en om in het donker of in de mist te rijden of bijvoorbeeld om tijdens het skiën de reliëfs beter te zien.

Het exclusief gamma van zonnebrillen met hoge definitie.

Bij ALAIN AFFLELOU hebben wij altijd hetzelfde doel voor ogen: het beste aanbieden voor uw ogen, voor een haalbare prijs. In die denktrant ontwierpen wij, exclusief, PROTECT X, volledig personaliseerbare zonneglazen op sterkte, op basis van wat u nodig hebt of graag wil.

> DE KEUZE VAN EEN MATERIAAL MET UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Al bijna 20 jaar garandeert ALAIN AFFLELOU de absolute bescherming van uw ogen, dankzij POLYCARBONAAT. Dit materiaal, een waarborg van veiligheid en comfort, rust de PROTECT X zonneglazen uit en maakt ze SUPERBESTENDIG, LICHT, FIJN en 100% BESCHERMEND TEGEN UV-STRALING. GEGARANDEERD LEVENSLANG ONBREEKBARE glazen!

> 100% GEPERSONALISEERDE ZONNEGLAZEN

Omdat u van uw zonwerende uitrusting andere dingen verwacht dan van uw gewone dagelijkse uitrusting, passen de PROTECT X glazen zich aan uw zicht en uw montuur aan, zodat u kunt rekenen op VISUEEL COMFORT, SNELLE GEWENNING en LICHTHEID.