arrow-left
cross

De unifocale glazen

De unifocale glazen

Een unifocaal glas is glas met dezelfde correctie over de hele oppervlakte. Het corrigeert alle zogenoemd ‘eenvoudige’ oogafwijkingen, zoals myopie, hypermetropie of astigmatisme.

ALAIN AFFLELOU biedt drie kwaliteitsniveaus aan, van de sferische standaardglazen tot de unifocale glazen op maat. Dankzij deze geavanceerde technieken voor de oppervlaktebehandeling, kunnen wij fijne en lichte glazen aanbieden, zelfs voor grotere correcties.

HET STANDAARDGLAS

HET STANDAARDGLAS

Het unifocaal standaardglas is een sferisch glas. De buigstralen van de voorkant van het glas hebben dezelfde waarde van het midden tot de rand van het glas.

De toemaatjes van AFFLELOU                                                                          

Wij bieden u een ruim gamma sferische glazen aan om optimaal te voldoen aan uw behoeften en verwachtingen. De sferische glazen zijn vervaardigd van organisch materiaal. Ze waarborgen u lichtheid en krasbestendigheid, gekoppeld aan een specifieke behandeling. Ze zijn beschikbaar in alle materialen, waaronder PROTECT van AFFLELOU, ons gewaarborgd levenslang onbreekbaar glas. Het is verkrijgbaar in wit glazen, in zonneglazen, in een grote waaier kleuren of in meekleurende versie voor intelligente glazen die zich aan uw omgeving aanpassen.

Voor wie

• U hebt glazen met een lichte correctie nodig.
• U zoekt de beste verhouding tussen kwaliteit en prijs.

EXTRA-DUN GLAS

EXTRA-DUN GLAS

In een asferisch glas zijn de kromtestralen van de voorkant van het glas langer van het centrum naar de rand van het glas. Zo wordt de voorkant van het glas gewijzigd om glazen te bekomen die esthetisch mooier ogen en met een breder gezichtsveld.

De toemaatjes van AFFLELOU                                                                             

Dankzij de asfericiteitstechnieken van onze wereldwijd erkende glazenfabrikanten-partners, bieden wij u dunnere, vlakkere asferische glazen aan. En u hebt vooral een breder gezichtsveld.

Voor wie ?

  • U hebt glazen met een middelgrote tot sterke correctie nodig.
  • U zoekt een esthetischer glas voor een schappelijke prijs.

HET DIGITAAL GLAS OP MAAT

HET DIGITAAL GLAS OP MAAT

Het unifocaal glas op maat Egérie HD van Afflelou wordt gefabriceerd met de FreeForm®-technologie die een punt-per-punt fabricage mogelijk maakt, met een nauwkeurigheid tot op de micron en volgens de specifieke maten van elke drager.

De toemaatjes van AFFLELOU                                                                             

Het glas Egérie HD van AFFLELOU biedt u onovertroffen comfort, met een gezichtsveld zonder vervorming, voor een zicht op 360°. En natuurlijk ook lichtheid en fijnheid, door de geavanceerde technologie van dit unifocaal glas op maat. Het glas oogt ook erg mooi, en het loepeffect van het oog door het glas wordt aanzienlijk beperkt voor hypermetropen.

Voor wie ?

  • U hebt glazen met een middelgrote of sterke correctie nodig.
  • U zoekt meer scherpte en een zeer breed gezichtsveld.
  • U wil graag een echt persoonlijk glas van het hoger segment, dat speciaal voor u ontworpen werd.